Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Спорт
  3. Стойчо Младенов: Бием Левски и после вдигаме Купата!

Спорт

Стойчо Младенов: Бием Левски и после вдигаме Купата!

Специалистът отрече, че ще напуска Кайсар

Най-успешният треньор на ЦСКА през новия век Стойчо Младенов сподели очакванията си за вечното дерби и двубоите на тима за Купата на България. 

"Очакванията ми са съвсем ясни - ЦСКА да победи Левски, а след това да спечели и Купата. Категоричен съм във вярата си към футболистите, треньора, ръководството и най-вече привържениците", каза Младенов. 

Той коментира и публикациите в Казахстан, че ще напусне Кайсар още сега. 

"Поредни интриги,  които нямат нищо общо с истината. Сега съм в България и ще остана още няколко дни, но след това се връщам в Кайсар. Намирам се в отлични отношения с ръководството на клуба. Всички треньори и футболисти си намалихме заплатите с това, което поискаха, така че всичко е нормално. Проявихме разбиране и се готвим за шампионата, който стартира на 1 юли. Да, целите вече не са каквито бяха, поради простата причина, че намалиха бюджета с малко повече от три милиона евро. Това се отразява на психиката, но моята задача е да предпазя играчите и да са работоспособни на всички съперници. Ще защитавам интересите на Кайсар, както го правих в предишните три години. Това, че ми свършва договорът през ноември, не означава, че ще чакам до последния момент да реша бъдещето си. Моят мениджър работи, имаме опции и всичко е въпрос на разговори и моето предпочитание. Какви са опциите - това вече е въпрос към моя агент Мирчо Димитров", допълни Младенов.   


Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар
Топ новини

виж още

Актуална тема

Мрежата

виж още