Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Спорт
  3. Стойчо Младенов: Имаме качествата да победим Виктория Пилзен

Спорт

Стойчо Младенов: Имаме качествата да победим Виктория Пилзен

Снимка:

Треньорът на ЦСКА говори пред медиите преди заминаването на "червените" за Чехия, където ще срещнат Виктория Пилзен в плейофния кръг на Лигата на конференциите.

Специалистът е категоричен, че тимът му има качествата да победи съперника и допълни, че между двата тима няма тайни.

Младенов също така коментира проблемите с контузени футболисти в състава на ЦСКА, както и новото попълнение - Томас Лам.

"Разузнали сме противника, има детайли, които са впечатляващи като качество. Много балансиран отбор. Надявам се да им противодействаме, а и в офанзивен план да действаме и да нанесем кинжален удар. Имаме способността и качествата да отбележи гол, а защо не и да победим".

"Знаем евентуалния състав на Виктория, както и те за нас. Няма тайни между двата отбора. Ние с треньора им пък се познаваме и няма с какво да се изненадаме. Познавам сегашния отбор на Виктория Пилзен. Знаем чешкият футбол на какво ниво е. Те са много агресивен и стойностен отбор, няма какво да се лъжем".

"Към всеки противник се отнасяме с нужното уважение. Знаем силните им страни, много са добри в нападение, при статичните положения. Надявам се да им противодействаме правилно и да извлечем максимума от този мач".

"Тибо Вион е с нас. За съжаление нещата при Мено Кох са зле - отива на операция. Варела продължава да се възстановява. Томас Лам още не е готов и на нивото, на което го искаме. Направили сме програма за него. За септамври месец ще е готов наравно с Варела и ще можем да разчитаме на 100% на двамата", каза Младенов.  


Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар
Топ новини

виж още

Актуална тема

Мрежата

виж още