Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Спорт
  3. Стойчо Младенов нареди наказателна тренировка в ЦСКА

Спорт

Стойчо Младенов нареди наказателна тренировка в ЦСКА

Стойчо Младенов нареди наказателна тренировка в ЦСКА - Tribune.bg
Снимка:

Треньорът на ЦСКА Стойчо Младенов взе мерки след мача срещу Арда Кърджали от 15-ия кръг на efbet Лига, който „червените“ спечелиха трудно с 2:1.

Днес футболистите на ЦСКА е трябвало да имат почивен ден, но заради слабото им представяне в двубоя срещу Арда, Младенов е наредил наказателнат тренировка в неделния ден.

След мача Младенов заяви, че не понася такова поведение, каквото имаха играчите му през първата част и ако се повтори, ще падат глави.

„Трябва да заявя ясно и категорично, че такова поведение няма да толерирам, ако се повтори ще падат глави. Аз такова поведение не понасям. Такова скандално първо полувреме да забравят да повтарят. Кой го е очаквал? Подготвихме се възможно най-добре през паузата. Второто, да. Коригирахме и видяхме духа, който ЦСКА трябва да притежава. Недопустимо е такова поведение, на който и да било на терена. Играчите са напълно наясно с нашите изисквания и цели, те трябва да бъдат постигани“, каза Младенов.

Всички в отбора са на мнение, че не са се представили добре през първото полувреме на срещата срещу Арда и са приели решението на Младенов без възражения.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Правилно ли е решението за отпускане на великденски добавки за най-бедните пенсионери?
Покажи резултати Скрий резултати