Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Спорт
  3. Стойчо Младенов приключи с ЦСКА

Спорт

Стойчо Младенов приключи с ЦСКА

Стойчо Младенов приключи с ЦСКА - Tribune.bg
Снимка:

Според Младенов „червеният“ клуб не може да функционира по този начин – треньорът да няма думата при трансферите.

Старши треньорът Стойчо Младенов официално се раздели с ЦСКА. Той заяви, че е трябвало да си тръгне още през декември, но се е надявал, че ще има промяна и ще участва в селекционната политика на клуба. 

Младенов допълни, че има няколко отбора в България, където треньорите участват в селекцията, като даде за пример Левски и Черно море.

„На пресконференцията мисля, че разбрахте за какво става на въпрос. След като няма подобрение в това отношение, аз се оттеглям. Искам да работя по друг начин. Разделяме се по взаимно съгласие, като приятели. Отношенията ни с Ганчев се подобриха“, каза Младенов.

„Каквото и да говорим сега е излишно. Пожелавам успех на ЦСКА в неделя и не само в неделя. Имам голямото желание финалът да се спечели. Първо тука със Славия да потвърдим превъзходството си и на финала да сме отново победители, за да спечелим трофей тази година“, продължи той.

„Не мога да отговарям за решенията на ръководството. Тяхно право е да продължат договорите си с треньорите, когато са доволни. Тяхно право е и да ги сменят. Това е тяхна политика, тяхно виждане. Аз не мога да работя по начин, по който искам, затова си тръгвам“.

„Ще видим дали в България мога да работя по начина, по който искам. Мисля, че има няколко клуба, които дават възможност на треньорите да участват активно в селекционните политики. Примери са Левски и Черно море, да не ги изброявам. В това отношение аз нямах тази възможност. Искам да се извиня на феновете, че ги подведох, че аз ще решавам кои футболисти ще се продават и купуват. Не успях да го направя и затова си тръгвам. Искам тяхното извинение“.

„Трябваше да си тръгна още декември месец. Все се надявах, че това е моментно емоционално състояние. През декември се отдалечиха отношенията ни. От началото на март прекъснахме всякаква комуникация. ЦСКА не може да функционира по този начин. Изцяло селекционната политика трябва да се промени“.

„Не искам повече да коментирам Нищо не искам да получават. Това, което до 12 април съм заработил, това ще получа. Моите помощници си тръгват. По всяка вероятност Стоян Колев ще остане, след като е поискал да остане. Трябва да остане, за да помогна на клуба“, каза още вече бившият треньор на ЦСКА.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети