Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Спорт
  3. Стойка Кръстева разкри защо се оттегля от спорта

Спорт

Стойка Кръстева разкри защо се оттегля от спорта

Стойка Кръстева разкри защо се оттегля от спорта - Tribune.bg
Снимка:

Олимпийската шампионка в бокса Стойка Кръстева обяви, че със съпруга й Борил вече мислят за наследник.

Това е била и една от причините 35-годишната състезателка да сложи край на кариерата си след триумфа на Игрите в Токио.

"Да, това бе една от причините да приключа със спорта. Човек трябва да помисли в тази посока. Време е", каза Стойка пред "Монитор".

Тя обясни, че решението й да сложи край на кариерата си е било хем сложно, хем не чак толкова. "Решението да сложа край на кариерата си беше трудно дотолкова, доколкото винаги си мислиш, че може и още, и още и така и не идва време да кажеш край. Не съм мислила никога за следващата Олимпиада. Единственото, което ме стимулираше да продължа, беше световното първенство и евентуален успех там. Годинките обаче си вървят и трябва да бъдем разумни", каза Кръстева.

Тя сподели, че треньорството всъщност й е много приятно, особено, когато види усмивките на децата. Както е известно, Кръстева е треньор в боксов клуб Локомотив (София) и спортното училище „Неофит Рилски“ в столицата. Тя и личният й наставник Борислав Георгиев са преподаватели там, като ще продължат работата си.

"Мисля, че още е рано да кажа дали виждам следващата Стойка в моята група състезатели. Всичко зависи от трудолюбието и упоритостта им в тренировките, но мисля, че има таланти", добави Стойка Кръстева.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар
Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети