Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Спорт
  3. Страхотно! България победи Великобритания на ATP Cup!

Спорт

Страхотно! България победи Великобритания на ATP Cup!

Страхотно! България победи Великобритания на ATP Cup! - Tribune.bg
Снимка:

Страхотно представяне на Григор Димитров и Александър Лазаров донесоха радостта на нашия отбор

България започна с великолепна победа над фаворита в групата Великобритания с 2:1 победи на новия тенис турнир на нациите ATP Cup. Нашите постигнаха изключително драматичен успех в третия решителен мач на двойки, в който играха Григор Димитров и Александър Лазаров. Те подчиниха специалистите на двойкови мачове Джейми Мъри, брат на големия шампион Анди и Джо Солсбъри -със 7:6(5), 6:7(2), 11-9  като решителният успех в третия тайбрек дойде след велик обрат. В него нашите спасиха два мачбола, преди да довършат съперника с форхенд-уинър от ракетата на направилия уникален мач Алекс Лазаров.

 

Преди това Димитър Кузманов загуби на сингъл от световния №53 Камерън Нори, а Григор Димитров преодоля с обрат №42 в света Даниел Еванс.

Победата над Великобритания остава широко отворена вратата на нашия тим за класиране към четвъртфиналите. В неделя България ще се изправи срещу Молдова, а във вторник срещу Белгия в последния си мач от групата.
Припомняме, че за четвъртфиналите се класират победителите в шесте групи, както и двата най-добри втори отбора. Победата беше изключително емоционална и дори доведе до сълзи в очите на младият Адриан Андреев.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп