Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Спорт
  3. Тайгър Уудс: Има по-важни неща в живота от един голф турнир

Спорт

Тайгър Уудс: Има по-важни неща в живота от един голф турнир

Тайгър Уудс: Има по-важни неща в живота от един голф турнир - Tribune.bg
Снимка:

Американската легенда в голфа призова за отмяната на още турнири заради пандемията от коронавирус

Американската легенда в голфа Тайгър Уудс призова за отмяната на още турнири заради пандемията от коронавирус, като напомни, че здравето стои преди всичко останало.

“Има много по-важни неща в живота от един голф турнир. Трябва да се пазим, да действаме разумно и да направим най-доброто за себе си, нашите близки и обществото ни”, написа 15-кратният шампион от Мейджърите в профила си в Туитър.

44-годишният американец изпитва напоследък проблеми с оперирания гръб, но се надяваше да защитава титлата си на Мастърса в Огъста през април. Миналата седмица организаторите на първия за годината Мейджър отложиха надпреварата в опит да помогнат за забавяването на разпространението на коронавируса.

Решението за отлагането на Мастърса дойде, след като Шампионатът на играчите във Флорида бе отменен след единизигран кръг. Всички турнири в голфа са отменени до 5 април.

Коментарите на Уудс идват след препоръките на Центъра за контрол на заразите в неделя, според които събития с повече от 50 души на едно място трябва да бъдат отменени за осем седмици на територията на САЩ. Пандемията от COVID-19 зарази повече от 180 000 души и уби 7 000 от тях по света./БНР


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети