Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Спорт
  3. Тенис празник в 49-о ОУ в София

Спорт

Тенис празник в 49-о ОУ в София

Тенис празник в 49-о ОУ в София - Tribune.bg
Снимка:

Тодор Енев и Велиан Бакалов дадоха ценни съвети на деца от 1-ви до 6-ти клас

Българската федерация по тенис проведе открит урок за ученици в 49-о Основно Училище "Бенито Хуарес" в София. Капитанът на националния ни отбор по тенис за купа "Дейвис" Тодор Енев и Велиан Бакалов – национален треньор на юноши и девойки дадоха ценни съвети на деца от 1-ви до 6-ти клас.

По този начин Българската федерация по тенис продължава мисията си да запалва децата по спорта и да им предоставя шанс да се развиват в спорта с личните напътствия от най-добрите специалисти.

49-о Основно Училище "Бенито Хуарес" разполага с два тенис корта. Освен часовете по физическо възпитание, учениците от тенис паралелките имат допълнителни тренировки от по два часа седмично. В момента повече от 50 деца участват в часовете по тенис.

„Всички деца чакаха с голямо нетърпение и желание да се включат в този тенис празник", заяви Георги Георгиев, учител по физическо възпитание и тенис. „Идеята ни е подобна инициатива да стане традиционна с цел популяризиране на този спорт в училище. С всяка година все повече деца се ангажират да играят тенис в училище", добави Георгиев.


Последвайте ни в Google News

 

Етикети БФТенис, тенис

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети