Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Спорт
  3. Тервел Пулев към кандидат-кмета на район „Илинден“ Иван Божилов: Вие работите за развитието на спорта в района

Спорт

Тервел Пулев към кандидат-кмета на район „Илинден“ Иван Божилов: Вие работите за развитието на спорта в района

Тервел Пулев към кандидат-кмета на район Илинден Иван Божилов: Вие работите за развитието на спорта в района - Tribune.bg
Снимка:

Проектът за нова спортна зала в ж.к. „Захарна фабрика“ ще се реализира като публично-частно партньорство с подкрепата на братя Пулеви

Кандидатът на ГЕРБ за кмет на столичния район „Илинден“ Иван Божилов обсъди днес с Тервел Пулев възможността за изграждане на нова спортна зала в ж.к. "Захарна фабрика" срещу входа на Западен парк. Проектът ще се  реализира като публично-частно партньорство с подкрепата на братя Пулеви, съобщават от пресцентъра на партията.

"Радвам се, че работим с човек като вас, защото мислите за младите и за популяризирането на масовия спорт. Надявам се на 27 октомври всички да ви подкрепят, защото Вие сте човекът, който работи за развитието на район "Илинден"“, каза професионалният боксьор след срещата.

Иван Божилов от своя страна благодари на бронзовия медалист от „Лондон 2012“ за подкрепата.

"Благодаря, пожелавам си да работим заедно и занапред", каза от своя страна кандидатът за нов мандат в "Илинден" от ПП ГЕРБ. 

За последните 4 години на територията на района са изградени 7 фитнеса на открито. Там спортуват стотици младежи. За феновете на футбола и баскетбола пък са напълно обновени още толкова спортни игрища. В район "Илинден" за последните четири години са реновирани и 26 детски площадки в междублоковите пространства.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Правилно ли е решението за отпускане на великденски добавки за най-бедните пенсионери?
Покажи резултати Скрий резултати