Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Спорт
  3. Тестват националните щангисти за коронавирус

Спорт

Тестват националните щангисти за коронавирус

Тестват националните щангисти за коронавирус - Tribune.bg

Пробите са покрити изцяло от федерацията по вдигане на тежести

Всички български национални щангисти преминават днес тест за коронавирус. PCR-пробите на 20-те ни най-перспективни състезатели бяха инициирани и платени от Българска федерация по вдигане на тежести, проверката е рутинна преди следващия етап от подготовката на отбора. Тестват се и националните треньори, лекари, масажисти, всички, които имат контакти с елитните ни спортисти.

Най-силните български състезатели по вдигане на тежести продължават тази седмица тренировките си с лагер на Спортпалас. От сряда националната база край Варна ще приеме още най-добрите наши представители в спортовете художествена гимнастика (индивидуално), фехтовка, олимпийско таекуондо и бадминтон.

Достъпът до базата ще е строго ограничен, съгласно изискванията на противоепидемиологичните мерки и разпоредбите на министър Красен Кралев. Българските щангисти продължават да се подготвят за най-важното състезание тази година - европейското първенство в Москва, което пандемията пренасрочи за есента. След шампионата в руската столица трябва да станат известни окончателните участници на олимпиадата в Токио следващото лято.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар
Топ новини виж още

Актуална тема

Хороскоп

Анкети

АНКЕТА: Кой носи вина за бедствената ситуация по софийските улици?
Покажи резултати Скрий резултати