Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Спорт
  3. Тежък жребий за Цвети Пиронкова в Чарлстън

Спорт

Тежък жребий за Цвети Пиронкова в Чарлстън

Тежък жребий за Цвети Пиронкова в Чарлстън - Tribune.bg

Цветана Пиронкова ще играе срещу поставената под номер 14 представителка на домакините Кори Гоф.

Най-добрата ни тенисистка ще открие клей сезона си с участие на престижния турнир от категория WTA 500 - Volvo Car Open, който стартира утре и ще се проведе през следващата седмица от 5 до 11 април в Чарлстън.

Пловдивчанката успя да влезе в основната схема на надпреварата, без да се налага да преминава през квалификациите поради множеството отказвания на по-предно класирани състезателки. Днес бе изтеглен жребият за турнира в Чарлстън, а ето и какво отреди той на нашата представителка.

Цвети, за която това ще бъде първа изява на клей от близо половин година насам, ще започне участието си срещу "детето-чудо" Коко Гоф, а при евентуален успех българката ще спори с победителката от двубоя между Нао Хибино и Людмила Самсонова. Нашето момиче попадна в осмината на втората поставена София Кенин, която изглежда като най-вероятна съперничка на Пиронкова в битка за място на четвъртфиналите.

Долната част на схемата определено е по-тежката, тъй като там попаднаха още Гарбине Мугуруса, Петра Квитова и Елизе Мертенс. Водачка в схемата е световната №1 Ашли Барти, чиято половина се допълва от Белинда Бенчич, Кики Бертенс и Мадисън Кийс.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети