Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Спорт
  3. След сигнал на сънародник: Отнеха титлата на българина, триумфирал във виртуалната Висша лига

Спорт

След сигнал на сънародник: Отнеха титлата на българина, триумфирал във виртуалната Висша лига

След сигнал на сънародник: Отнеха титлата на българина, триумфирал във виртуалната Висша лига - Tribune.bg

Александър Антонов е нарушил правилата на състезанието, приели са организаторите

Две седмици, след като в България отбелязахме победата на родния футболен фен Александър Антонов, който се класира на първо място във виртуалната Висша лига /Fantasy Premier League/, организаторите на надпреварата са отнели титлата му, съобщи БТВ.

В обновеното класиране отборът на българина не присъства. Организаторите съобщават, че Александър е нарушил условията на играта, но не посочват повече подробности. Самият Александър Антонов е потвърдил, че вече не може да се нарече шампион на виртуалната Висша лига.

Съществуват различни спекулации за причината, но според най-популярната от тях, срещу българина е бил подаден сигнал от сънародник, че е използвал обидни квалификации на расистка основа към футболиста на "Манчестър Сити" Рахим Стърлинг.

"Да, разбира се, ние сме си такава нация", бе краткият коментар на ситуацията от страна на Антонов, цитиран от "24 часа".

31-годишният Антонов спечели виртуалната Висша лига в конкуренцията на повече от 7 милиона и половина участници в цял свят. Новият шампион е британец - Джошуа Бул.


Последвайте ни в Google News

 

Етикети титла

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети