Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Спорт
  3. Тръпката е „На Живо“: Новият бонус за efbet Лига е с ключова промяна

Спорт

Тръпката е „На Живо“: Новият бонус за efbet Лига е с ключова промяна

Тръпката е На Живо: Новият бонус за efbet Лига е с ключова промяна - Tribune.bg

Българската efbet Лига беше подновена в средата на юли, а със старта на мачовете в родното първенство беше дадено началото и на ново бонус предложение в платформата за онлайн спортни залози efbet.com.

Както е известно, генералният спонсор на шампионата предлага ежегодна оферта за своите потребители, посветена на елитния ни футболен ешелон, като сезон 2023/24 не прави изключение. С пълна сила тече "Бонус 150х50 лв. след всеки кръг на efbet Лига", като през настоящата кампания има една голяма промяна в предложението.

Нов сезон с Нов бонус! Старт на непредсказуемата efbet Лига 2023/24

Играта "На Живо" е фокус в новия промоционален период на efbet

През този сезон efbet ще раздава 150 награди по 50 лева безплатен залог при залози, направени на пазари от мачове от първенството, като 30 от тях ще са за залози "Пре-Мач", а цели 120 ще са за залози, направени На Живо на платформата.

Залогът „Пре-Мач“, участващ в томболата за 50 лева безплатен залог, трябва да е:

•            на минимална стойност 15 лева;

•            множествен (поне 2 събития);

•            с поне един пазар от efbet Лига.

Залогът “На Живо“, участващ в томболата за 50 лева безплатен залог, трябва да е:

•            на минимална стойност 15 лева;

•            единичен, множествен или системен (няма ограничение).

И за „Пре-мач“, и за залог „На Живо“, няма ограничение в минималния коефициент! Дори пазари с минимална ставка участват в томболата, която се провежда след кръга. Изтеглените ще получат бонус средствата до 48 часа след края на кръга.

С мисъл за годишен Голям шлем: Джокович е абсолютният фаворит на efbet за триумф на Уимбълдън

Важно е да се отбележи, че няма ограничение в броя залози, които даден потребител може да направи. Всеки различен залог ще се брои като отделно участие за томболата.

Спорт с 0% Марж

През изминалата година efbet добави нова функционалност за феновете на спортните залози - събития с 0% марж. Това гарантира възможно най-високи коефициенти за определени събития на ежедневна база.

И петте двубоя, които ще се изиграят през този уикенд от efbet Лига, могат да бъдат намерени в платформата с 0% марж, а всички събития с високи коефициенти в секция "Топ събития" на началната страница на efbet.com.

Начален Бонус Спорт

Разбира се, генералният спонсор на българското първенство предлага и страхотен начален бонус спорт за всеки, който има интерес към спортните залози. Предложението е на стойност 100% до 200 лева при първи депозит, а пълните правила и условия за приемането и превъртането на бонуса могат да бъдат намерени в efbet.com.

Играта е забавление и отговорност

Игралната индустрия предлага безкрайни възможности за забавление чрез спортни залози, виртуални игри, esports, игри на късмета и много, много други. Но играта трябва да бъде отговорна. Хазартът не е средство за забогатяване и изкарване на допълнителни (или дори основни) приходи.

Джакпот №200! Юбилейната пика в efbet покорена за близо четвърт милион лева

Хазартът крие възможност от развиване на зависимост. Повече информация относно отговорния хазарт и превенцията от рискове е налична в секция "Разумно залагане“ на efbet.com и в сайта на НАП.


Последвайте ни в Google News

 

Етикети efbet
Топ новини виж още

Хороскоп