Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Спорт
  3. Треньорът на Бодьо/Глимт: ЦСКА е отбор с много добри индивидуалности

Спорт

Треньорът на Бодьо/Глимт: ЦСКА е отбор с много добри индивидуалности

Треньорът на Бодьо/Глимт: ЦСКА е отбор с много добри индивидуалности - Tribune.bg

Треньорът на Бодьо/Глимт Киетил Кнутсен говори преди сблъсъка с ЦСКА във втория кръг от груповата фаза на Лигата на конференциите.

Специалистът открои силните страни на “червените” и призна, че е впечатлен от индивидуалностите в състава на Стойчо Младенов.

“Много се радвам, че сме в София. В началото много хора ни подценяваха, но започнахме борбата в групата много добре и мисля, че сме конкурентни на другите отбори. Мога да кажа, че ще излезем уверени в мача утре. Нямаме търпение за срещата утре. ЦСКА е отбор с много добри индивидуалности. Бих казал, че ЦСКА е по-скоро атакуващ тим, отколкото такъв, който се защитава. Много добре организиран отбор, който използва персонална защита, докато ние в Норвегия практикуваме повече зонова отбрана. Мисля, че най-интересното в ЦСКА са индивидуалностите. Те са наистина добри, но ние винаги се стремим да използваме нашите шансове и празните пространства”, сподели норвежкият специалист.

"Бранителят Мариус Лоде също сподели очакванията си за двубоя. “Мисля, че ще се получи интересен мач. Играем срещу добър отбор, който има опит в Европа. Смятам, че сме добре подготвени и както каза нашият треньор хората ни смятат за аутсайдери, но ние имаме добър отбор с добър дух и качества. Мисля, че ако излезем и покажем собственото си лице, ще се получи добър мач. Надявам се, че можем да излезем и да бъдем себе си на терена”, каза той.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Правилно ли е решението за отпускане на великденски добавки за най-бедните пенсионери?
Покажи резултати Скрий резултати