Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Спорт
  3. Трима волейболисти се присъединиха към подготовката на националите

Спорт

Трима волейболисти се присъединиха към подготовката на националите

Трима волейболисти се присъединиха към подготовката на националите - Tribune.bg
Снимка:

От 15 май ще бъдат оформени две групи в националния тим, като първата ще се готви за Волейболната лига на нациите, а във втората ще тренират млади и перспективни състезатели

Трима състезатели се присъединиха към подготовката на мъжкия национален отбор по волейбол на България, която се води в София. От днес тренировъчен процес със състава, който е воден от Андрей Жеков, започнаха Светослав Гоцев, Николай Пенчев и Валентин Братоев.

До края на седмицата към лагера на националите се очакват да се присъединят и Алекс Грозданов, който спечели титлата в Белгия, и Мартин Атанасов, който игра на финал във френското първенство. Двамата имат няколко дни почивка след тежките мачове от първенствата.

От сряда, 15 май, ще бъдат оформени две групи в националния тим, като първата ще се готви за Волейболната лига на нациите, а във втората ще тренират млади и перспективни състезатели като Владимир Станков, Пламен Шекерджиев, Гордан Люцканов, Николай Колев и други, съобщава Българската федерация по волейбол.

На 21 май ще бъде определена окончателната група от 25 играчи, които ще могат да участват във Волейболната лига на нациите.

На 27 май пък е заминаването за Аржентина, където е първият турнир от състезанието. Оттам българският тим ще пътува за Китай преди да се прибере в България за домакинския уикенд във Варна (14-16 юни).


Последвайте ни в Google News

 

Етикети волейбол

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп