Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Спорт
  3. Царско село и Локомотив София ще играят без публика

Спорт

Царско село и Локомотив София ще играят без публика

Царско село и Локомотив София ще играят без публика - Tribune.bg
Снимка:

Отборът на Царско село приема Локомотив (София) в мач от XII кръг на футболното първенство.

Срещата е насрочена за петък (22.10) от 17:15 часа на стадион „Арена Царско село“.

На 19 октомври бе приета нова заповед на Министерството на здравеопазването под номер РД-01-856, според която спортните събития се провеждат без наличието на публика, като изключение се допуска при условия на организация свързана с наличието на „зелен сертификат“.

Ръководството на Царско село предложи на колегите си от Локомотив София да предостави 50 билета, които да бъдат разпространени от гостуващия отбор на техни привърженици, които имат право да присъстват на стадиона. Това предложение не бе прието.

В тази връзка и във връзка с усложнената ситуация с покачващата се заболеваемост на населението с COVID-19 и с цел запазване здравето на футболните привърженици, ръководството на Царско село взе следното решение – срещата срещу Локомотив София ще се играе БЕЗ ПРИСЪСТВИЕТО НА ПУБЛИКА.

На стадиона ще бъдат допуснати задължителните по наредба официалните лица на двата клуба, както и акредитирани представители на медиите.

Те задължително трябва да разполагат със „зелен сертификат“ – да бъдат ваксинирани, да са преболедували или да имат отрицателен PCR тест направен до 72 часа преди началото на мача или отрицателен антигенен тест направен до 48 часа преди началото на мача.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети