Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Спорт
  3. ЦСКА 1948 с официална позиция за Балъков и Юруков

Спорт

ЦСКА 1948 с официална позиция за Балъков и Юруков

Снимка:

От ФК ЦСКА 1948 обявиха, че вече ще работят по английски модел. Поради тази причина Красимир Балъков и Йордан Юруков ще имат малко по-различни позиции.

"Поради множеството изнесени информации, слухове и спекулации относно позицията на старши треньора на ЦСКА - Красимир Балъков, е време да внесем яснота около случващото се в клуба и промяната в структурата. ЦСКА е колектив, в който решението винаги се е взимало не еднолично, а заедно. Клубът е на първо място. Тук се осланяме на качествата и експертизата на всички личности, работещи за интереса и успехите на "армейците".

Съобразявайки се с тази линия на развитие, Красимир Балъков и Йордан Юруков ще продължат да работят заедно в екип начело на ЦСКА. Освен ролята си на старши треньор, Балъков поема и мениджърска функция. Той ще бъде връзката между треньорския щаб и ръководството на ЦСКА в лицето на Спортния директор - Кирил Котев, Изпълнителния директор - Добрин Гьонов, както и Управителния съвет на клуба.

Преструктурирането се извършва по английски модел с цел - по-голяма свобода на Красимир Балъков при извършването на решенията в клуба, осигуряване на спокойствие за анализ на работния процес и максимален принос в развитието на ЦСКА.

Йордан Юруков от своя страна получава още по-значима роля в подготовката и тренировъчния процес на "червените" за предстоящите двубои от efbet Лига и Купата на България", написаха от клуба.  


Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар
Топ новини

виж още

Актуална тема

Мрежата

виж още