Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Спорт
  3. ЦСКА 1948 загуби проверката си срещу Динамо Загреб

Спорт

ЦСКА 1948 загуби проверката си срещу Динамо Загреб

ЦСКА 1948 загуби проверката си срещу Динамо Загреб - Tribune.bg

"Червените" върнаха бързо два гола, но не стигнаха до равенството

Отборът на ЦСКА 1948 загуби контролната си среща в Словения срещу Динамо Загреб с 2:3.

Контролната среща в Бърдо ди Краньо стартира доста темпово и от двата тима, като липсваше времето на опознаване между съставите. Все пак големи ситуации пред двете врати след първите 10 минути нямаше, но и ЦСКА 1948, и Динамо Загреб опитваха всеячески да намерят точния момент за опасност пред съперниковата врата.

В 17-ата минута Валентин Йосков опита удар с глава след плонж при пас от Педриньо, но стражът на "модрите' спаси. Четири след това хърватите разгърнаха бързо нападение отдясно, а Бруно Петкович, който навярно съвсем скоро ще напусне Динамо, се справи с лекота с Елитон. Последва пас по земя, успоредно на голлинията към Махир Емрели и той отблизо откри - 1:0 за Динамо. 

В 24-ата след корнер топката се озова на 70-ия метър при Педриньо. Техничният бразилец на ЦСКА 1948 нанесе много силен удар по топката, но Невестич отрази с две ръце. Осем преди края Бруно Петкович опита да вкара втори гол след изпълнение на фал, а Ганев нямаше как да реагира, но за щастие на украинеца топката не намери очертанията на вратата му.

Тимът от Загреб бързо се ориентираше в хода на частта и умело експлоатираше празните пространства, които оставяха защитата на "червените", но до втори гол през първото полувреме не се стигна.

Четири след подновяването авансът на хърватския тим стана много по-сериозен. Том Рапнуи направи много груба грешка,с лед като опита вляво да се надиграва с Шпикич. Той му отне топката и продължи към Йосип Дърмич, който с удар между краката на Наумов удвои актива на Динамо Загреб - 2:0.

Малко след това Максим Пенауер стреля с глава след фал на Бочкай, но стреля неточно. След удара пък играчът на Динамо Загреб се сблъска с Пишчевич от ЦСКА 1948. В 57-ата минута пък Мохарами изведе по превъзходен начин Дарио Шпикич. Том Рапнуи не успя да догони играча на Динамо Загреб, който с десния крак прати топката за трети път в българската врата.

ЦСКА 1948 намери начин да вкара един гол в срещата след третия допуснат. Том Рапнуи получи вляво и центрира отлично към Емил Ценов. Бившият играч на Миньор Перник стреля с глава и не остави никакви шансове на съперниковия вратар - 1:3.

Секунди след това Садех Мохарами от Динамо Загреб си отбеляза нелеп автогол. Бирсент Карагарен пробва центриране отдясно за  Мариян Тонев, но вместо той, Мохарами докосна топката, за да я прати в собствената си врата - 2:3.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети