Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Спорт
  3. ЦСКА чака нападател от Топ 5 първенство на Европа

Спорт

ЦСКА чака нападател от Топ 5 първенство на Европа

"Армейците" чакат отговор и от Върджил Анита

 ЦСКА ще привлече до някол­ко дни още един чуждестра­нен играч освен Юнус Санкаре. След дербито с Левски главни­ят мениджър на червените Стойчо Стоилов обяви, че се очакват двама иностранци. "Работата в клуба върви как- то трябва. Взехме двама но­ви, а следващата (б.р. - тази) седмица може би ще има изне­нади и ще привлечем още два­ма", заяви той в събота. Единият от чаканите нови вече е ясен - сенегалският халф Юнес Санкаре. Според източници на "Тема Спорт" другият е цент­рален нападател, който също идва от Топ 5 първенство на Европа и е с богата визитка.

Очаква се и отговор от нидерландеца Върнан Анита. Ръ­ководството на ЦСКА вече е предложило на опитния халф да се завърне на "Армията". Той бе взет през зимата, но заради пандемията от коронавирус разтрогна контракта си и се прибра в родината си. Червените искат той да се върне и вероятността това да се случи не е никак малка.

С него и четиримата чуж­денци, трима от които вече са известни, може да се счи­та, че селекцията на ЦСКА за следващия сезон ще е до голя­ма степен готова.  


Етикети ЦСКА

Коментари (1)

Не се заяждам Но, втора поредна статия - не става ясно, за кое ЦСКА става въпрос.
22.06.2020 14:34 / Отговор

Добави коментар
Топ новини

виж още

Актуална тема

Мрежата

виж още