Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Спорт
  3. ЦСКА търсят кмета Терзиев след изгонените фенове от стадиона на Вечното дерби

Спорт

ЦСКА търсят кмета Терзиев след изгонените фенове от стадиона на Вечното дерби

ЦСКА търсят кмета Терзиев след изгонените фенове от стадиона на Вечното дерби - Tribune.bg
Снимка:

Продължава абсолютният цирк около Вечното дерби на българския футбол.

Със сигурност една от институциите, която допълнително увеличава батака около този спор, е и Столична община.

ЦСКА ще търси среща с кмета на Столична община Васил Терзиев относно възможността за промяна за провеждането на вечното дерби срещу Левски от 8-ия кръг, твърди „Блиц“.

Червените началници останаха разочаровани от новината, че вечното дерби ще се играе на 14 септември на „Герена“, без публика на гостуващия отбор. Клубът пусна декларация, в която обвини БФС в синьо пристрастие и обеща да обжалва решението пред Апелативната комисия.

Както е известно, БФС имаше вариант мачът с Левски да се играе на 25 септември, сряда. Столичната община обаче категорично отхвърли вероятността битката между сини и червени да се проведе в делничен ден.

В Борисовата градина не се отказват и ще продължат да настояват за промяна. В ЦСКА не изключват вероятността тя да се случи и да има нова дата за срещата, макар и това да изглежда почти невъзможно в момента.

Собственикът на Левски Наско Сираков пък не желаел да комуникира с армейското ръководство. От синия клуб подкрепят актуалното решение за провеждане на дербито.


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети