Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Спорт
  3. ЦСКА и Левски с нулево равенство под дъжда в София

Спорт

ЦСКА и Левски с нулево равенство под дъжда в София

ЦСКА и Левски с нулево равенство под дъжда в София - Tribune.bg
Снимка:

ЦСКА и Левски направиха второ последователно равенство с резултат 0:0 помежду си.

В 157-ото издание на вечното дерби двата отбора не се победиха и така „сините“ останаха без успех срещу „червените“ в 10-и пореден двубой.

Двата отбора поделиха точките и остават на 10 един от друг, тъй като „армейците“ са с 53 в актива си, докато техните съперници имат 43.

Това означава, че дори равенство на шампиона Лудогорец срещу Славия по-късно днес в Разград ще е достатъчно за шампионите да си осигурят предсрочно 11-а поред титла на България.

Официален дебют начело на „червените“ направи първият британски треньор в историята им – Алън Пардю, докато Левски бе воден от Цанко Цветанов, тъй като наставникът Станимир Стоилов бе наказан, редом със защитника Хосе Кордоба.

Мъри и мажоритарният собственик на „сините“ Наско Сираков обаче се появиха на терена и надъхаха отбора по време на загрявката на „Васил Левски“.

Лошото време и дъждът навярно отказаха част от феновете да гледат двубоя на живо, но все пак на националния стадион имаше достатъчно привърженици на двата отбора, за да създадат познатата страхотна атмосфера в София.

Самият мач започна с по едно центриране от „сини“ и „червени“, които се опитваха да се пригодят към мокрия терен.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети