Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Спорт
  3. ЦСКА иска 2,5 млн. евро за Кайседо

Спорт

ЦСКА иска 2,5 млн. евро за Кайседо

ЦСКА иска 2,5 млн. евро за Кайседо - Tribune.bg
Снимка:

До момента Кайседо има 29 мача и 14 гола за "червените".

ЦСКА няма да продаде нападателя Жорди Кайседо за под 2.5 млн. евро, твърди "Тема спорт". Това стана ясно, след като в последните дни преди затварянето на трансферния прозорец няколко клуба са проявили сериозен интерес към услугите на 23-годишния еквадорец.

Конкретна оферта е дошла от турския Газиантеп, но е отхвърлена. Кайседо е бил основна трансферна цел на треньора Ерол Булут.

Жорди Кайседо стартира силно сезона, като е голмайстор на "червените" с 4 попадения. Еквадорецът се разписа в първия мач от третия квалификационен кръг на Лигата на конкференциите срещу Осиек, както и по веднъж във всеки от първите три шампионатни мача. Така той се превърна в първия футболист на тима, успял да постигне това от 25 години. За последно в откриващите три двубоя за първенство на "червените" се разписа Ивайло Андонов през сезон 1997/98.

В последните години ЦСКА често продава своите нападатели на печалба от няколко милиона евро. Фернандо Каранга и Мауридес заминаха за Китай, а през зимата Али Соу бе купен от руския Ростов. Гамбиецът прекара на "Армията" два сезона и половина, Каранга - две години, а Мауридес - по-малко от 12 месеца.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Правилно ли е решението за отпускане на великденски добавки за най-бедните пенсионери?
Покажи резултати Скрий резултати