Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Спорт
  3. ЦСКА иска бразилски плеймейкър

Спорт

ЦСКА иска бразилски плеймейкър

ЦСКА иска бразилски плеймейкър - Tribune.bg
Снимка:

ЦСКА е в напреднали преговори за разиграващ полузащитник от Бразилия.

В последната година той е бил част от водещ тим в местната Серия С, разкрива „Тема Спорт“.

Припомняме, че именно от това първенство през миналата зима у нас пристигна една от звездите на Ефбет Лига Велтон. Халфът е бил наблюдаван внимателно през есенния полусезон, като е грабнал вниманието на армейците и е бил одобрен от треньора Саша Илич.

В момента се водят заключителни преговори между клуба и футболисти и ако всичко завърши благополучно, той ще бъде на линия за началото на зимната подготовка на ЦСКА. Както е известно, 31-кратните шампиони подновяват тренировъчен процес на 5 януари.

Както е известно, бившият главен мениджър на клуба Стойчо Стоилов е в Бразилия, като една от целите на пътуването му е именно въпросният плеймейкър. Все още не е ясно дали от „Армията“ ще трябва да заплатят трансферна сума за него.

Червените ще опитат да се подсилят във всички линии през зимата, като се нуждаят от играч в средата на терена, който да умее да се нагърбва с отговорността да организира атаките. Към момента единственият такъв в състава на Саша Илич е норвежецът Джонатан Линдсет.

Станислав Шопов и Лазар Туфегджич разочароваха на позицията зад нападателя през есента, а Марселино Кареасо досега е доста ефективен, но все още не е доказал , че може да бъде основна фигура в тима.

При успешно приключване на сделката, бразилският плеймейкър ще се превърне в четвъртия представител на страната и шестия южноамериканец на „Българска армия“. В момента част от ЦСКА са кариоките Бусато, Жеферсон и Гарсес, както и колумбийците Морено и Кареасо.


Последвайте ни в Google News

 

Етикети ЦСКА

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети