Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Спорт
  3. ЦСКА изготвя зимната селекция

Спорт

ЦСКА изготвя зимната селекция

ЦСКА изготвя зимната селекция - Tribune.bg
Снимка:

Бруно Акрапович е връчил два списъка с футболисти на ръководството.

ЦСКА ще привлече централен нападател, без значение дали Али Соу бъде трансфериран или не през зимата.

Клубът ще вземе и централен защитник, като главните опции засега са Диниш Алмейда от Локо Пд и чилиецът Франсиско Сиералта от Уотфорд, който може да бъде взет под наем.

Дефанзивен халф е третият пост, на който предстои подсилване и разкрива, че треньорът Бруно Акрапович е дал два списъка на ръководството на клуба преди да замине за Германия, където ще изкара празниците при семейството си в Аугсбург.

В първия са включени имена на желани от него футболисти, които могат да станат част от зимната селекция на отбора.

В него попадат състезатели на всички постове, част от които е възможно да минат пробен период в ЦСКА по време на подготвителните лагери. Акрапович има ясна идея какво точно иска да се подобри в тима през пролетта и как да се постигне.

Във втория списък пък са футболистите, на които Бруно не смята да разчита през втория дял от сезона и смята, че те няма с какво да се полезни на тима, тъй като не се вписват в концепцията му.

Според медии във Венецуела дошлият под наем от Уотфорд Адалберто Пеняранда е един от тези, които не попадат в плановете на треньора. фланговият Футболист разочарова с изявите си и неслучайно не намираше място дори в групата за последните мачове на „червените“.

Тепърва ще става ясно и бъдещето на Тонислав Йорданов, който не записа нито минута при новия треньор, а преди това не беше в сметките и при Стамен Белчев, като дори не бе картотекиран за груповата фаза на Лига Европа.

Възможно е той да бъде пратен под наем, като същото важи и за Митко Митков. 20-годишният флангови футболист претърпя втора операция през годината. Тази есен той изигра 1 мач за ЦСКА - срещу Ботев Ихтиман за купата (5:0), когато действа като краен бранител в дебюта на Бруно Акрапович начело на червените.

В същото време Георги Йомов обеща ЦСКА да запази темпото от края на 2020-а и през следващата година.

"Продължаваме с пълна сила през 2021-а!", написа юношата на Левски във Фейсбук и публикува снимка от вечното дерби, спечелено с 1:0 от армейците.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети