Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Спорт
  3. ЦСКА излиза без Тиаго срещу Сайрънс

Спорт

ЦСКА излиза без Тиаго срещу Сайрънс

ЦСКА излиза без Тиаго срещу Сайрънс - Tribune.bg
Снимка:

ЦСКА няма да разчита на Тиаго Родригес в мача със Сайрънс утре вечер. Стара контузия в коляното се обади на най-добрия халф на "червените" в края на мача във Враца заради неравния терен на стадион "Христо Ботев".

Тиаго вероятно ще е в групата на ЦСКА за мача с отбора от Малта, но няма да бъде сред титулярите. Португалецът ще седне на резервната скамейка и планът е да не се появи на терена освен, ако няма отчайваща нужда от това и играта на "червените" не спори. Той ще бъде пазен за дербито със Славия в неделя, което е много важно за тима.

На негово място ще излезе Стефано Белтраме. Италианецът също е в добра форма от началото на сезона, въпреки че обикновено се появява в игра едва в средата на второто полувреме. Белтраме обаче донесе изключително ценната победа срещу Ботев Пловдив в добавеното време със зверски шут от пряк свободен удар на границата на наказателното поле.

Зад Белтраме няма да има никакви изненади и като титуляри трябва да започнат французите Амос Юга и Юнус Санкаре. Двамата са неразделни не само на терена, но и извън него.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Правилно ли е решението за отпускане на великденски добавки за най-бедните пенсионери?
Покажи резултати Скрий резултати