Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Спорт
  3. ЦСКА на Любо Пенев се удави срещу "Черно море"

Спорт

ЦСКА на Любо Пенев се удави срещу "Черно море"

ЦСКА на Любо Пенев се удави срещу Черно море - Tribune.bg
Снимка:

Третият период на легендарния футболист начело на тима стартира със загуба

Любослав Пенев започна третия си период като треньор на ЦСКА със загуба. "Червените" записаха поражение с 0:2 като гости на "Черно море" в среща от 21-ия кръг на Първа професионална лига.

Новият треньор на тима от стадион "Българска армия" остави извън групата голмайстора на първенството Мауридес, чийто трансфер през зимата пропадна, и заложи на Али Соу в атака, пише bTV. Това обаче не го спаси от поражение.

При първата по-опасна атака в 7-ата минута, домакините откриха резултата. Мартин Минчев центрира в наказателното поле на ЦСКА, Николай Бодуров сбърка и прати топката в краката на Аристоте Ндонгала, който я вкара във вратата на Черниаускас.

"Червените" се опитаха да отговорят с опасна атака на Али Соу в 35-ата минута. Топката обаче бе избита от вратаря на "Черно море".

Втората част очаквано започна с натиск на ЦСКА, но до голова възможност така и не се стигна. Вместо това футболистите на "Черно море" зарадваха още веднъж феновете си по трибуните в 62-рата минута. Ндонгала шутира отново, вратарят на "червените" отби, а след втори опит на нападателя и греда, топката попадна в Радослав Василев, който не сбърка за 2:0. Гостите имаха претенции за засада при първоначалното центриране.

В 80-ата минута домакините останаха с човек по-малко след червен картон за Васил Панайотов, който игра умишлено с ръка.

Загубата оставя ЦСКА на втората позиция в класирането с 45 точки. "Лудогорец" има 52, а трети е "Левски" с 41 и мач по-малко.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп