Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Спорт
  3. ЦСКА направи пълен обрат и си запази първата позиция

Спорт

ЦСКА направи пълен обрат и си запази първата позиция

ЦСКА направи пълен обрат и си запази първата позиция - Tribune.bg

ЦСКА започна с впечатляваща победа след обрат новата 2023 година.

„Червените“ надвиха Берое с 4:1 в първия си официален мач от втория полусезон, който бе от 19-ия кръг на efbet Лига и не предложи попадения до почивката.

Така гостите постигнаха първи успех в дома на заралии от 2019-та насам и си върнаха първото място във временното класиране.

В герой за момчетата на Саша Илич се превърна крайният защитник Брадли де Нойер, който вкара изравнителния гол за 1:1 и асистира на Дюксен Назон за 3:1.

Преди това капитанът на домакините Симеон Мечев откри с мощен далечен изстрел в 54-ата минута, а в 77-ата резервата на гостите Браян Морено направи обрата пълен, разписвайки се за 2:1, докато крайното 4:1 оформи от дузпа в добавеното време друга резерва – Иван Турицов.

Силно включване от пейката направи и зимното попълнение на „армейците“ Тобиас Хайнц, а организираните им фенове се завърнаха на стадиона и видяха как любимците им ликуват в Стара Загора.

След успеха ЦСКА си върна върха като събра 47 точки, с 1 повече от шампиона Лудогорец, докато Берое остана с 19 в своя актив на 11-ата позиция.


Последвайте ни в Google News

 

Етикети ЦСКА, Берое

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети