Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Спорт
  3. ЦСКА обяви раздяла с още един футболист

Спорт

ЦСКА обяви раздяла с още един футболист

Вив Соломон-Отабор няма да бъде повече част от "червените"

От ЦСКА пуснаха официално изявление в своя сайт, в което се съобщава, че всички футболисти и спортно-техническият щаб на тима са преминали PCR тестовете за COVID-19, като се очаква в следващите няколко дни всички служители на администрацията на клуба ще се подложат на същите тестове.

В изявлението се споменава още, че на играчите им предстоят пълни медицински изследвания, като отборът ще започне тренировки в петък при строго спазване на всички задължителни изисквания за безопасност.

Упоменава се още, че във вторник в София се е завърнал и халфът Тиаго Родригез, който се възстановяваше от контузия в родината си.

Някак между другото се съобщава, че в периода на извънредното положение ЦСКА се раздели по взаимно съгласие с Раул Албентоса, Денис Давидов, Вив Соломон-Отабор и Върнон Анита. И докато от "червените" бяха обявили официално за Албентоса, Давидов и Анита, то раздялата с Вив Соломон-Отабор е преминала между капките и не е станала достояние на родните медии. До последно се очакваше нигерийското крило да пристигне на "Армията", за да стартира подготовка с останалите си съотборници.   


Етикети ЦСКА

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар
Топ новини

виж още

Актуална тема

Мрежата

виж още