Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Спорт
  3. ЦСКА прати човек за желан от Левски

Спорт

ЦСКА прати човек за желан от Левски

ЦСКА прати човек за желан от Левски - Tribune.bg
Снимка:

Вижте подробности

ЦСКА подготвя офанзива за привличането на халфа на Пирин Чебрайлс Макрецкис.

Изявите на 22-годишния латвиец са били наблюдавани под лупа от човек на клуба по време на домакинството на орлетата срещу Арда, научи „Тема Спорт“.

Двубоят на стадион „Христо Ботев“ в Благоевград завърши 1:1, а халфът игра силно и остана на терена през целия двубой. На трибуните е присъствал и агентът на играча, като според запознати, това далеч не е случайно.

Макрецкис става свободен агент през лятото и тогава ще може да премине в който и да е клуб без пари. Сериозен интерес към него проявяваха доста наши тимове по време на зимния трансферен прозорец. Макрецкис отряза последователно пловдивските Ботев и Локомотив. За подписа му опита да се пребори и Левски – това призна Наско Сираков на вчерашната си пресконференция, като обяви, че правен проблем е провалил сделката. Интерес към Чебрайлс има и от чужбина.

Той се появи в родния шампионат след старта на кампанията. Заради качествата си обаче веднага се превърна в титуляр. В Пирин е използван на много позиции – дори като крило и бек. Халфът е влизал и в ролята на плеймейкър. От началото на сезона е записал 17 мача в Първа лига.

ЦСКА има нужда от подсилване в халфовата линия. Дори взетият през зимата Тобиас Хайнц наскоро обяви, че от „Армията“ са искали още един негов съотборник от Сарпсборг, който се подвизава именно в тази зона – 26-годишният швед Антон Салтрос, преминал във френския Каен.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп