Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Спорт
  3. ЦСКА представи новия си генерален спонсор и екипите за следващия сезон

Спорт

ЦСКА представи новия си генерален спонсор и екипите за следващия сезон

Снимка:

На специална пресконференция днес ЦСКА представи букмайкърската компания Winbet като своя нов генерален спонсор в следващите пет години

На събитието присъстваха както представители на фирмата, така и старши-треньорът на първия отбор Любослав Пенев и изпълнителният директор Пламен Марков.

"Надявам се, да има повече инвестиции в клуба. Положителен знак е, че такава голяма компания проявява интерес към клуба. Хубаво е, когато се обръща внимание на ЦСКА", заяви Пенев.

"Изключително се радваме и сме доволни, че осъществяваме това продължение на договора с Winbet. След петгодишно партньорство, сега подписахме нов петгодишен договор. Ние сме доволни от взаимоотношенията между двете страни. Компанията става генерален спонсор на тима, а логото ще бъде на лицевата страна на фланелките. Надявам се да продължим това партньорство, надявам се това да помогне да компанията и на клуба да растат", коментира Марков.

Той беше попитан и за бъдещето на клуба и плановете на Гриша Ганчев. "Не мога да взема отношение относно това господин Ганчев дали ще се оттегли от клуба или не. Трябва с него да се говори. Силно се надяваме, господата Ганчев и Инджов да продължат издръжката на клуба. Вече 6 години те показват, че клубът се развива по един много добър начин, организационно, финансово и в спортно-технически план", каза Марков по отношение на това дали благодетелят на клуба Гриша Ганчев ще се оттегли от управлението.  


Коментари (1)

Мцкцкгк Герберски курви от трибуна това не са новите екипи на ЦСКА
23.06.2021 18:57 / Отговор

Добави коментар
Топ новини

виж още

Актуална тема

Мрежата

виж още