Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Спорт
  3. ЦСКА представи новия си генерален спонсор и екипите за следващия сезон

Спорт

ЦСКА представи новия си генерален спонсор и екипите за следващия сезон

ЦСКА представи новия си генерален спонсор и екипите за следващия сезон - Tribune.bg
Снимка:

На специална пресконференция днес ЦСКА представи букмайкърската компания Winbet като своя нов генерален спонсор в следващите пет години

На събитието присъстваха както представители на фирмата, така и старши-треньорът на първия отбор Любослав Пенев и изпълнителният директор Пламен Марков.

"Надявам се, да има повече инвестиции в клуба. Положителен знак е, че такава голяма компания проявява интерес към клуба. Хубаво е, когато се обръща внимание на ЦСКА", заяви Пенев.

"Изключително се радваме и сме доволни, че осъществяваме това продължение на договора с Winbet. След петгодишно партньорство, сега подписахме нов петгодишен договор. Ние сме доволни от взаимоотношенията между двете страни. Компанията става генерален спонсор на тима, а логото ще бъде на лицевата страна на фланелките. Надявам се да продължим това партньорство, надявам се това да помогне да компанията и на клуба да растат", коментира Марков.

Той беше попитан и за бъдещето на клуба и плановете на Гриша Ганчев. "Не мога да взема отношение относно това господин Ганчев дали ще се оттегли от клуба или не. Трябва с него да се говори. Силно се надяваме, господата Ганчев и Инджов да продължат издръжката на клуба. Вече 6 години те показват, че клубът се развива по един много добър начин, организационно, финансово и в спортно-технически план", каза Марков по отношение на това дали благодетелят на клуба Гриша Ганчев ще се оттегли от управлението.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (1)

Мцкцкгк Герберски курви от трибуна това не са новите екипи на ЦСКА
23.06.2021 18:57 / Отговор

Добави коментар
Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети