Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Спорт
  3. ЦСКА продължава селекцията, чака още трима нови

Спорт

ЦСКА продължава селекцията, чака още трима нови

ЦСКА продължава селекцията, чака още трима нови - Tribune.bg

Лятната селекция в ЦСКА ще продължи. Досега армейците привлякоха шестима футболисти – вратаря Марин Орлинов, защитниците Сейни Санянг и Браян Кордоба и нападателите Майкъл Естрада, Матиас Фаетон и Данило Асприля.

До края на трансферния прозорец в Борисовата градина се очакват още три нови попълнения.

Червените се нуждаят от подсилване в защита и в средата на терена. Както вече писахме, клубът води преговори с норвежки полузащитник, който може да се превърне в заместник на Амос Юга, ако африканецът бъде продаден. Интерес към него има от арабски клубове.

Треньорът Саша Илич остана много разочарован от представянето на своите възпитаници при нулевото равенство с Хебър в Пазарджик на старта на Първа лига.

Сърбинът със сигурност ще направи промени в състава си за предстоящото домакинство на Крумовград в петък от 21:00 часа. Той ще хвърли всички нови полеви футболисти в сблъсъка, макар че никой от тях не е добре адаптиран, а някои се намират и в лоша физическа форма.

От първата минута ще стартират Сейни Санянг, Браян Кордоба и Матиас Фаетон, който бе най-острият играч на ЦСКА в Пазарджик след появата си на почивката.

През втората част срещу Крумовград на терена ще влязат и Майкъл Естрада, както и Данило Асприля, който пропусна визитата на Хебър, защото нямаше картотека.

За Кордоба и Асприля това ще е официален дебют с червената фланелка. След изтърпяно наказание за армейците се завръща Иван Турицов, който ще заеме позицията вдясно на отбраната вместо младия Асен Дончев.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети