Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Спорт
  3. ЦСКА триумфира на негостоприемния "Тича"

Спорт

ЦСКА триумфира на негостоприемния "Тича"

ЦСКА триумфира на негостоприемния Тича - Tribune.bg
Снимка:

ЦСКА успя да победи с 2:0 Черно море при гостуването си от 18-ия кръг на efbet Лига.

Големите герои за "армейците" на "Тича" бяха Жеферсон и Кареасо. 

ЦСКА се опита да организира бърза атака в 3-ата минута. Дюкенс Назон пробва да осъществи двойно подаване с Маурисио Гарсез. Бразилецът се стремеше да изведе Назон в наказателното поле на Черно море, но Живко Атанасов много добре затвори централния нападател на "червените", който не успя да овладее топката.  

Черно море направи сериозен пропуск в 8-ата минута. Васил Панайотов подаде към Матеус Клементе, който финтира Брадли Де Нойер и стреля, но на сантиметри встрани от десния страничен стълб на вратата на Густаво Бусато. 

ЦСКА направи много голям пропуск в 24-ата минута. След много груба грешка в защитата на Черно море Дюкенс Назон изскочи сам срещу Георги Георгиев, но вратарят на Черно море успя да отрази удара на нападателя на "червените". 

ЦСКА създаде напрежение в наказателното поле на Черно море в 46-ата минута. Назон подаде към Иван Турицов, който центрира остро в наказателното поле на домакините, но Маурисио Гарсез остана далече от топката и не успя да я засече. 

Черно море отговори в 48-ата минута. Велислав Василев проби по десния фланг, след което подаде към Васил Панайотов в наказателното поле на ЦСКА, а той стреля, но неточно, над напречната греда в аут. 

ЦСКА поведе с 1:0 в 64-та минута в момент, в който Черно море бе с човек по-малко на терена, тъй като Мартин Дичев се контузи. Именно през неговата дясна зона "червените" организираха своята атака. Дюкенс Назон подаде към Иван Турицов, който продължи към Жеферсон. Бразилецът получи топката на отлична позиция в наказателното поле на Черно море и с мощен удар я вкара във вратата на Георги Георгиев.  

Николай Златев отправи коварен удар в 73-ата минута, но Густаво Бусато внимаваше и спаси.

ЦСКА поведе с 2:0 в 74-ата минута. Марселино Кареасо отправи далечен удар, който не беше силен, но вратарят Георги Георгиев допусна нелепа грешка и позволи топката да влезе във вратата му. В продължението на мача Брадли Де Нойер получи втори жълт картон след спор за нарушение срещу него и остави отбора си с човек по-малко.

Така ЦСКА събра 44 точки на върха и вече е на шест пред Лудогорец, но разградчани са с цели три мача по-малко. Черно море пък е на шестото място с 29 точки.


Последвайте ни в Google News

 

Етикети ЦСКА, Черно море

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети