Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Спорт
  3. ЦСКА ще защитава върха в ада на "Тича"

Спорт

ЦСКА ще защитава върха в ада на "Тича"

ЦСКА ще защитава върха в ада на Тича - Tribune.bg
Снимка:

Черно море посреща ЦСКА на "Тича" в най-интересния мач от последния кръг в Efbet лига за календарната 2022 година.

Двубоят по традиця ще е с огромен заряд, а трибуните ще са пълни с фенове на двата отбора. Илиан Илиев и неговите бойци от "морето" са решени да дадат отпор на лидера в класирането, който ще се опита да затвърди това във Варна.

„Червените“ спечелиха с 1:0 двубоя между двата тима в началото на лятото на "Българска армия". Тогава Асен Донечв донесе успеха за столичния тим с гол в 77-ата минута, което бе и единственият точен удар за тима. 

В състава на Черно море има кадрови проблеми. Даниел Димов вече започна да тренира, но няма да играе до края на годината. В състава обаче се завръщат Цветомир Панов и Велислав Василев. Аут за двубоя обаче остават още Виктор Попов и Закария Беншаа, които са с травми, докато Лъчезар Йорданов все още не е напълно възстановен.

ЦСКА се намира в добра форма и заема първа позиция в класирането. Рядко „червените“ пропускат да спечелят, като с добро представяне в защита, понякога им е необходим само гол. До такъв обаче тимът не стигна в предишния кръг, когато имаше положения, но така и не ги реализира при нулево реми с Локомотив София. ЦСКА не успя да победи столичните „железничари“ и по-рано през сезона.

Старши треньорът Саша Илич обаче ще трябва да бистри състава, тъй като има доста кадрови проблеми. Лазар Туфегджич и Юрген Матай, който стана баща на момиченце, са контузени, докато Жираир Шагоян е болен. Добрите новини обаче са свързани с Дюкенс Назон и Брадли Де Нойер, които се завръщат след наказания, а Мено Кох вече тренира нормално и също е готов за игра.


Последвайте ни в Google News

 

Етикети ЦСКА, Черно море

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Правилно ли е решението за отпускане на великденски добавки за най-бедните пенсионери?
Покажи резултати Скрий резултати