Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Спорт
  3. ЦСКА си тръгна с точка от Рим

Спорт

ЦСКА си тръгна с точка от Рим

ЦСКА си тръгна с точка от Рим - Tribune.bg

ЦСКА и Рома завършиха наравно 0:0 във втория двубой на тима ни в група "А" на Лига Европа, игран на стадион "Олимпико" в Рим.

Домакините логично започнаха двубоя по-силно, като още в 3-та минута отбелязаха гол, който правилно бе отменен заради засада. В следващите минути ЦСКА успя да поеме инициативата и на няколко пъти се откриха шансове пред Али Соу да даде преднина на тима ни, но това не се случи. В 33-та минута Мхитарян оцели горната греда на вратата на Бусато. До края на полувремето голове не паднаха, а стастистиката бе изцяло изравнена с равностоен брой удари и притежание на топката.

Развитието на мача принуди треньорския щаб на Рома да направи промени в своя отбор и още в началото на втората част бяха извършени две смени в домакинския тим. В 50-та минута се откри златен шанс ЦСКА да поведе в резултата след като Санкаре стреля във вратаря, а след това Валентин Антов изпусна да се разпише само на няколко метра от вратата, стреляйки над нея. В 72-та минута последва още една страхотна ситуация, в която Соу се откъсна от защитата и излезе сам срещу вратаря, но до гол не се стигна. В последните минути на мача Рома пое инициативата, като няколко намеси на Бусато запазиха нулевия резултат и по този начин мачът завърши наравно 0:0, а ЦСКА си тръгна от Италия с една точка.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети