Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Спорт
  3. ЦСКА удари Македония ГП с 4:0

Спорт

ЦСКА удари Македония ГП с 4:0

ЦСКА удари Македония ГП с 4:0 - Tribune.bg
Снимка:

Отборът на ЦСКА разнищи състава на Македония ГП с 4:0 в мач реванш от втория предварителен кръг на Лига на конференциите.

Срещата започна в бързо темпо, като още в първите 120 секунди Калоян Кръстев и колегите му създадоха две разбърквания пред вратата на гостите.

След това Филип Алексовски се откъсна опасно зад защитата на "червените", но Густаво Бусато излезе предвидливо и успя да изчисти топката навреме. В 19-а минута дойде и слаб удар на играч от Македония ГП, но нямаше проблеми за стража на българския тим.

Минута по-късно Перес се оказа на добра позиция след грешка на Амос Юга, но намеса на Матай успя да спаси "червените".

В 31-а минута ЦСКА успя да открие от любимата си ситуация - ъглов удар. След центриране на Георги Йомов, топката беше продължена от Мено Кох, а Юрген Матай успя с мощно воле да преодолее Стевковски за 1:0.

В 34-а минута дойде голямо разбъркване пред вратата на Бусато, но Матай изчисти преди Стойковски да отбележи.

В 48-ата минута Йомов имаше възможност да потърси с воле вратата на отбора от Северна Македония, но ударът на крилото беше крайно неточно и излезе в аут.

В 61-а минута ЦСКА успя до гголяма степен да си реши двубоя. След изритана топка напред от Мено Кох Лазар Туфегджич успя да плъзне извеждащ пас към Георги Йомов, който разстреля Стевковски за 2:0.

В 78-а минута българският представител реши всичко. След като стражът на гостите се справи с мощен удар на Вион последва корнер. Неговото изпълнение донесе ново разбъркване, а Лазар Туфегджич беше най-съобразителен, за да оформи класическото 3:0.

Три минути по-късно Маурисио Гарсес пробва удар отдалеч, но неточно. Две минути преди края на редовното време, Дюкенс Назон оформи крайният резултат след ново разбъркване от корнер.


Последвайте ни в Google News

 

Етикети ЦСКА-София

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети