Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Спорт
  3. ЦСКА взима още един футболист през Февруари

Спорт

ЦСКА взима още един футболист през Февруари

ЦСКА взима още един футболист през Февруари - Tribune.bg
Снимка:

ЦСКА ще привлече поне още един нов футболист до края на трансферния прозорец.

У нас той отвори вчера и ще затвори в края на месеца. Досега "червените" се подсилиха само с един играч по време на прекъсването в шампионата. В началото на годината те парафираха с норвежкия офанзивен състезател Тобиас Хайнц. Той пристигна от Сарпсборг за 600 хил. евро. Очакваше се съвсем скоро след това от "Армията" да осъществят още един входящ трансфер и новите да са на разположение на Саша Илич за подготвителния лагер в Белек. Вместо това обаче последва затишие на трансферния фронт.

Скоро обаче то ще бъде нарушено, тъй като ЦСКА е в напреднали преговори с още един чуждестранен футболист. Очаква се до дни, а може би дори и до часове, въпросният играч да пристигне в България, за да се запознае с базата на клуба и да парафира с "червените". Неговото име и позицията, на която се подвизава, се пазят в тайна.

На "Армията" се нуждаят от подсилване в защита, където изпитваха сериозни проблеми по време на лагера в Турция и допуснаха цели 9 гола в шестте си контроли. Саша Илич е споделил пред шефовете, че иска да има бранител, който е бърз и умее да изнася уверено топката. Към момента "червените" не разполагат с подобен тип състезател.

Входящ трансфер в навечерието на пролетния полусезон или дори след неговото започване няма да е новина за ЦСКА - София. Преди две години клубът привлече в началото на февруари Жорди Кайседо и Бисмарк Чарлс, а в края на месеца - защитника Мено Кох. През 2020-а след началото на втория полусезон пък на "Армията" пристигна бившият играч на Аякс и Нюкасъл Върнан Анита.


Последвайте ни в Google News

 

Етикети ЦСКА

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети