Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Спорт
  3. ЦСКА загуби първата си контрола

Спорт

ЦСКА загуби първата си контрола

ЦСКА загуби първата си контрола - Tribune.bg

ЦСКА загуби първата си контрола от зимния подготвителен лагер в Белек.

„Червените“ отстъпиха с 0:1 пред бронзовия медалист в японския футболен елит Санфрече (Хирошима), след като 3 попадения бяха отменени заради несъществуващи засади. Абсурдните съдии не зачетоха гол на ЦСКА и два на японския тим. Особено при решенията в ущърб на Санфрече телевизионните повторения показаха, че голмайсторите са покрити с по няколко метра от защитници на българския отбор.

Саша Илич, който реши да остави на пейката единственото до момента ново попълнение Тобиас Хайнц, както и куп титуляри като Иван Турицов, Амос Юга, Станислав Шопов и Джонатан Линдсет.

Контролата в Белек започна равностойно и головите положения пред двете врати липсваха.

В 10-ата минута Густаво Бусато изби с една ръка нещо средно между удар и центриране, а в 14-ата Назон влезе в наказателното поле и стреля, но ударът му бе блокиран.

Малко след това и Тибо Вион отправи изстрел, ала вратарят на японците се намеси.

В 19-ата минута стражът спаси и след опит на Назон да го преодолее, а в 30-ата неговият колега Бусато трябваше да напусне пеналта, за да пресече извеждащо подаване към Макото Мацута.

Пет минути преди почивката Назон отново имаше шанс, ала защитник на Санфрече го блокира, за да приключи първото полувреме без попадения – 0:0.

На почивката Саша Илич направи цели 9 промени в състава на „червените“ и неофициалния си дебют за тях записа Тобиас Хайнц.

На вратата пък застана Димитър Евтимов, който 10 минути след подновяването на играта отрази далечен шут на японците.

В 65-ата минута две от резервите на ЦСКА комбинираха добре и падна гол, който обаче бе отменен заради доста спорна засада - Браян Морено намери добре Лазар Туфегджич и той с лекота прати топката в опразнената врата, ала резултатът остана 0:0.

Той се запази такъв и след 68-ата минута, в която попадение на Санфрече Хирошима бе отменено заради несъществуваща засада. Това накара наставникът на тима Михаел Скибе да поиска обяснения от съдийската бригада, което доведе до усмивки и в двата лагера.

Малко по-късно Евтимов излезе неразчетено и бе прехвърлен от Мацумото, но топката премина над вратата.

В 77-ата минута Халифа бе изведен сам срещу стража и вкара още веднъж за Санфрече, но турската съдийска бригада отново вдигна несъществуваща засада.

В 88-ата минута обаче реферите най-после зачетоха един гол. Той бе дело на Таиши Матсумото, който прати топката във вратата на ЦСКА под плонжа на Димитър Евтимов и така донесе успеха на Санфрече (Хирошима).

Следващата контрола на ЦСКА е срещу полския Гурник Забже в петък (20-и януари), отново от 14:00 часа българско време.


Последвайте ни в Google News

 

Етикети ЦСКА

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Правилно ли е решението за отпускане на великденски добавки за най-бедните пенсионери?
Покажи резултати Скрий резултати