Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Спорт
  3. Турски клуб отправи оферта към Левски за Кордоба

Спорт

Турски клуб отправи оферта към Левски за Кордоба

Турски клуб отправи оферта към Левски за Кордоба - Tribune.bg

Вижте подробности

Ръководството на турския футболен гранд Бешикташ е направило оферта на стойност около 3 милиона евро за привличането на централния защитник Хосе Кордоба от Левски, съобщава "Сабах".

Местното издание твърди, че преговорите между двата клуба за евентуалния трансфер на играча през януари текат в момента, но подчертава, че от управата на "черно-белите" нямат намерение да предлагат по-висока сума за правата на панамския национал.

22-годишният Кордоба, който има договор за още 18 месеца със софийския отбор, има 24 мача с 1 асистенция през този сезон.

Според различни спекулации от последните седмици интерес към Кордоба имат още няколко чуждестранни клубове, сред които Айнтрахт Франкфурт (Германия) и Панатинайкос (Гърция).

Бешикташ спечели бронзовите медали в турското първенство през миналия сезон, но през настоящата кампания се представя колебливо и заема петото място с 26 точки от 15 изиграни мача, като изостава на 14 точки зад лидерите Фенербахче и Галатасарай. Истанбулци отпаднаха и от Лигата на конференциите, след като завършиха трети в група D с 4 точки след Брюж (16) и Будьо/Глимт (10) и единствено преди Лугано (4).


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети