Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Спорт
  3. УЕФА глоби „Левски“ с 40 00 евро след мача в Скопие

Спорт

УЕФА глоби „Левски“ с 40 00 евро след мача в Скопие

УЕФА глоби Левски с 40 00 евро след мача в Скопие - Tribune.bg
Снимка:

Дисциплинарната комисия към УЕФА се произнесе относно констатираните нарушения по време на мача в Скопие с Шкупи (2:0) от втория предварителен кръг на Лигата на конференциите. "Сините" са глобени от 40 хиляди евро за дискриминационно поведение в трибуната с привърженици на отбора от София, включващо скандирания на етническа основа и политически лозунги, както и ексцесии в гостуващия сектор, обаясниха от „Герена“.

Намушканият българин в Скопие е в стабилно състояние

Освен това Левски получи забрана за продажба на билети на своите привърженици за следващото гостуване на отбора в Европейските клубни турнири.

При ново провинение в следващото домакинство на отбора от Европейските клубни турнири, стадион „Виваком Арена – Георги Аспарухов“ ще бъде частично затворен.

Красен Кралев: Призовавам футболните фенове и всички наши сънародници да не отговарят на омразата с омраза

„Отново се обръщаме към всички привърженици да подкрепят отбора на реванша срещу ФК Шкупи в София на 3 август без прояви на агресия, насилие, расизъм, дискриминация, ксенофобия и политически лозунги, тъй като те могат да донесат допълнителни тежки наказания от УЕФА на любимия ни клуб“, призоваха „сините“.


Последвайте ни в Google News

 

Етикети УЕФА, Скопие
Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети