Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Спорт
  3. УЕФА ще бъде сезирана за големия съдийски скандал във Велико Търново

Спорт

УЕФА ще бъде сезирана за големия съдийски скандал във Велико Търново

УЕФА ще бъде сезирана за големия съдийски скандал във Велико Търново - Tribune.bg

Вижте подробности

Скандалът във Втора лига се разгаря с пълна сила! Ръководството на Миньор Перник депозира официална жалба до Съдийската комисия и Комисията по етика и феърплей на БФС заради случилото се на почивката във вчерашния двубой с Етър на стадион "Ивайло" във Велико Търново.

На полувремето, при резултат 0:0 в съдийската стая е влязъл международният рефер от Велико Търново Георги Давидов. Свидетели на случката са делегата на срещата г-н Георги Ковачев, съдийският наблюдател Радостин Станев както и цялата охрана пред стаята. По-късно за влизането на Давидов са потвърдили и реферите на двубоя.
 
"Този човек си позволява вече пряко или непряко да влияе и на футболни срещи, в които не участва. Считаме подобно поведение за крайно недопустимо и сме сигурни, че деянието е абсолютно забранено от структурите на БФС. Молим за изясняване на случая! Какво е продиктувало нахлуването на лицето в съдийската стая? Настояваме СК на БФС да вземе бързо и адекватно решение спрямо този "съдия", докато не е опропастил поредната среща на каквото и да е ниво в българския футбол.

ФК Миньор Перник се ангажира по надлежния ред да информира Съдийската комисия на УЕФА в първия работен ден след празниците", се казва в официалното писмо на Миньор, което можете да прочетете изцяло в приложеното факсимиле.

 


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети