Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Спорт
  3. Уелтън подписва с японци до седмица

Спорт

Уелтън подписва с японци до седмица

Уелтън подписва с японци до седмица - Tribune.bg

Вижте какво пишат в страната

Левски е на път да осъществи още един изходящ трансфер.

Става въпрос за звездата Уелтън.

В Япония вчера написаха, че Гамба Осака очаква 26-годишния футболист през следващата седмица.

От „Герена“ вече стартираха преговори, като желаят за него да получат 3 милиона евро, но са склонни да си стиснат ръцете и на 2,8 от европейската валута.

Трансферният пазар в Япония затваря на 27 март. Запитване към крилото имаше и от Китай. 26-годишният футболист е склонен на преминаване в елита на Япония, като клубът има интерес от доста време към бразилеца.

Запитвания за него имаше още през миналата година, но до неговото преминаване в Страната на изгряващото слънце не се стигна. По това време на стадион „Георги Аспарухов“ пристигна оферта и от белгийския Стандард Лиеж, но финансовите претенции на сините отказаха клуба от привличането му.

Крилото има договор с Левски до края на годината, като засега няма наченки за подписването на нов. Това на практика връзва ръцете на шефовете, които предпочитат да го продадат, за да вземат добри пари за него. По този начин няма да се стигне до случилото се с Ноа Сонко Сундберг, Андриан Краев и Жереми Петрис. Ситуацията с бразилеца коментира и треньора Николай Костов.

„Предпочитам да не говоря за Уелтън. Знаете колко е важен за нас. Но футболът е бизнес. Зависи каква оферта ще получим за него. Той ще стане на 27 години и си има своите мечти и надежда за реализация“, заяви треньорът на сините.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети