Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Спорт
  3. Уикенд футболна лудница с Топ мачове и Топ коефициенти от efbet

Спорт

Уикенд футболна лудница с Топ мачове и Топ коефициенти от efbet

Уикенд футболна лудница с Топ мачове и Топ коефициенти от efbet - Tribune.bg

Почивните дни чукат на вратата, а първият пълен октомврийски уикенд идва с гръм и трясък, тъй като ни очаква невероятен футболен уикенд. В българската efbet Лига ще се изиграят две фантастични битки в челото на класирането, в Англия един срещу друг се изправят фаворитите за титлата, а в Испания ще гледаме своеобразен реванш между финалистите за Купата на Краля. Тези сблъсъци, още много футболни дуели и куп бонуси са заложени и в програмата на платформата за онлайн залози efbet.com. 

Съботна лудница в efbet Лига 

В съботния ден има десетки мачове от топ първенствата на Европа, но най-голям интерес приковава дуелът за столицата - ЦСКА-София срещу Левски. 

Националният стадион "Васил Левски" отново е арена на сблъсъка между "червени" и "сини", като двата тима влизат в битка в силна игрова форма. Това важи с пълна сила за възпитаниците на Нестор Ел Маестро, които са в серия от 5 поредни победи, включително и такава над лидера в шампионата Локомотив (Пловдив). Левски пък през този сезон показва страхотна игра в атака и доминация по терена, но резултатите продължават да са колебливи - 3 победи, 1 равенство и 1 загуба в последните 5 двубоя от елита. 

Фаворит в срещата е ЦСКА-София, като efbet предлага топ коефициент 2.10* за победа на "червените", докато триумф на "сините" е оценен на 4.00*. Двубоят е с начален час 14:45. 

Не по-малко интересно ще е в събота вечер, когато във Варна Черно море посреща Локомотив (Пловдив) в битка между 2-рия и 1-вия в класирането на efbet Лига. Въпреки че "смърфовете" са временен лидер (29 точки), то "моряците" са фаворити за спечелване на срещата - 1.75* коефициент от генералния спонсор на първенството. Пловдивчани да спечелят пък е оценено на 5.50*. До момента Локомотив няма поражение като гост в шампионата, достигайки до 4 победи и 1 равенство (срещу Лудогорец). 

Черешката на тортата през футболния уикенд 

И, докато най-големите емоции в събота ще са по българските терени, то най-интересният футболен двубой за целия уикенд ще се изиграе в Лондон. Там, на "Емирейтс Стейдиъм" Арсенал приема Манчестър Сити в лют дуел за върха в класирането. 

"Артилеристите" изпуснаха титлата през миналия сезон и започнаха този силно - 5 победи, 2 равенства и 1 от отборите без поражение във Висша лига. И въпреки силния старт, Манчестър Сити отново е с точка повече спрямо възпитаниците на Микел Артета. Сега, лондончани имат златен шанс да изпреварят прекия си опонент за титлата - с победа у дома. Коефициентът за това е 2.95*, докато победа за Сити и компания е оценена на 2.50*. Двубоят е в неделя от 18:30 часа българско време. 

В по-ранен двубой през деня пък Брайтън и Ливърпул е двубой, който е очакван с голям интерес - две селекции, изповядващи ултра атакуващ футбол. След погрома от Астън Вила преди седмица, "чайките" ще искат да се реваншират пред своите фенове. Ливърпул пък се е устремил отново към челните позиции и след тежката (и скандална) загуба от Тотнъм през миналия кръг отборът няма право на грешка. Именно "червените" са и фаворити в срещата с коефициент 2.25* в своя полза. 

Cashback Месец – 12 000 лв.“ на efbet продължава 

Измина и третата седмица на подновената спортна промоция в efbet, като се знаят поредните потребители на букмейкъра, които получиха по 100 лева Cashback, под формата на безплатен залог, за тази седмица. От подновяването на играта досега са раздадени 9 000 лева. 

Четвъртата седмица от кампанийния период започва на 09.10, а в сайта на efbet скоро ще бъдат обявени 3-те двубоя, които попадат в нея. Всяко едно събитие има награден фонд от 1000 лева (10 награди по 100 лева). 

Отговорна игра в efbet.com

Използването на спортни залози, казино игри и всички сфери на игралната индустрия има само една функция - забавление. Те не са начин за забогатяване и финансово издържане!

Участието в хазартни игри крие риск от развиване на зависимост. Повече информация за отговорния хазарт и превенцията от рискове можете да намерите в секцията „Разумно залагане“ на efbet.com, както и в сайта на НАП.


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети