Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Спорт
  3. УС утвърди трима шефове на комисии

Спорт

УС утвърди трима шефове на комисии

УС утвърди трима шефове на комисии - Tribune.bg
Снимка:

След избирането на Любо Ганев за президент всички досегашни заседания бяха виртуални

Управителният съвет на Българската федерация по волейбол се събра за първи път в офиса на федерацията след пандемията и утвърди трима шефове на различни комисии. След избирането на Любо Ганев за президент всички досегашни заседания бяха виртуални.

Първо Управителният съвет прие предложението на клубовете Атанас Гаров да оглави комисия „Национална волейболна лига“, която ще се занимава с първенствата и при мъжете, и при жените. Като членове в нея влизат Борис Халачев, Станислав Николов, Александър Попов, Ивайло Цветков и Найден Тодоров.

Следващата точка в заседанието бе съставът на комисията по маркетинг, обществени поръчки и финанси. В него влизат Дженика Илчева, Сашо Йовков и Димитър Въртигов.

Управителният съвет утвърди промените във финансовия план – Версия 1 към договор №РСВП 36-10-105/09.04.2020 г., сключен между Министерството на младежта и спорта и БФ Волейбол.

Правната комисия ще има двама съпредседатели. За такива бяха избрани Радостин Василев и Велислав Йонев. Останалите членове на комисията са Георги Рогачев, Росен Александров и Васил Райчев.

Управителният съвет прие решението на комисията по детско-юношески волейбол за датите за доиграване на състезанията при подрастващите за сезон 2019/20 г. Същото се случи и с предложението на комисията по плажен волейбол за участието на националните двойки – юноши (до 20 г.) и девойки (до 18 г.), на европейските първенства в Бърно (Чехия) и Измир (Турция).


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети