Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Спорт
  3. Успели родни спортисти подкрепиха конкурса "Спортувай с послание"

Спорт

Успели родни спортисти подкрепиха конкурса "Спортувай с послание"

Успели родни спортисти подкрепиха конкурса Спортувай с послание - Tribune.bg


Утвърдени родни спортисти подкрепиха конкурса "Спортувай с послание" към проекта на асоциация "Докосни дъгата" с председател д-р Денислава Ангелова и Министерството на младежта и спорта: "Младите хора - Бъдещето на България - това сме ние" по Национална програма за изпълнение на младежки дейности по чл. 10а от Закона за хазарта за 2018 г.

На официалната страница на инициативата със свои послания през последните две седмици се включиха световният шампион по бокс Детелин Далаклиев, олимпийският ни шампион в тласкането на гюле Ружди Ружди, ММА боецът Деян Топалски, баскетболистите Деян и Калоян Иванови и каратистът Тодор Събев. В следващите седмици още именити наши спортисти ще подкрепят участниците в конкурса и ще покажат, че спортът е средство за положителни послания.

Междувременно остава точно месец до края на "Спортувай с послание“. До този момент със свои снимки и послания се включиха ученици от цялата страна. Мисията на инициативата е да покаже част от талантливите и амбициозни български младежи, които не само трябва да вдъхновят своите връстници да спортуват, но и да ги мотивират да се справят с предизвикателствата на живота. В конкурса могат да участват всички желаещи на възраст от 15 до 19 години, като условието е да бъде направена снимка, подчинена на темата спорт и към нея участникът да напише своето послание.

Снимката с послание може да бъде изпратена на лично съобщение до фейсбук страницата на "Младите хора - Бъдещето на България - това сме ние" или на email: dokosnidugata@gmail.com, като към нея трябва да напишете името и годините си, както и училището, в което учите.

Вашата снимка с послание ще бъде качена веднага на страницата на проекта във Фейсбук, след което вие ще можете допълнително да си я популяризирате. Крайният срок за изпращане на снимките е до 23:59 ч. на 31 август.

На 21 септември в сградата на Министерство на младежта и спорта с грамоти ще бъдат наградени всички участници в конкурса. Петимата ученици, чиито снимки с послания съберат най-много харесвания, ще получат специална награда от официалния партньор на конкурса “Техно арена”.

Отличията ще бъдат връчени от министър Красен Кралев, зам.-министър Ваня Колева, екипа на Младежки политики към Министерство на младежта и спорта, д-р Денислава Ангелова и известни български спортисти.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар
Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Правилно ли е решението за отпускане на великденски добавки за най-бедните пенсионери?
Покажи резултати Скрий резултати