Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Спорт
  3. В Хърватия: Акрапович в Динамо (Загреб)? Това е шега!

Спорт

В Хърватия: Акрапович в Динамо (Загреб)? Това е шега!

В Хърватия: Акрапович в Динамо (Загреб)? Това е шега! - Tribune.bg
Снимка:

Хърватската телевизия Arena Sport определи като пълни спекулации информациите, че Бруно Акрапович може да поеме местния гранд Динамо (Загреб).

Само преди дни тимът хвърли бомбата в Лига Европа, след като отстрани Тотнъм. "Модрите" бяха загубили първия мач в Англия с 0:2, но с две попадения на Мислав Орсич пратиха срещата в продължения, където отново нападателят вкара трети гол и изхвърли лондончани от турнира.

Както е известно, присъдата на треньора на Динамо Зоран Мамич бе потвърдена преди двубоя и той влиза в затвора. Вместо него временно бе назначен Дамир Кръжнар. След подвига срещу Тотнъм специалистът може да остане и за постоянно.

"Още преди Дамир Кръжнар да седне на пейката, бяха публикувани информации, че Динамо се интересува от Бруно Акрапович. Това бе абсолютно некоректно. Още повече, че никой не е контактувал с него. Никой от Динамо не е контактувал с Акрапович. Това е шега, дори това е измама! Бруно Акрапович води българския ЦСКА", обяви коментаторът в TV Arena Sport Ивица Блажичко, цитиран от "Тема спорт".

Акрапович има договор с "червените" до края на сезона. Контрактът ще бъде удължен, ако ЦСКА спечели Купата на България.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп