Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Спорт
  3. В Хърватия пожелаха смъртта на Джокович заради COVID-19

Спорт

В Хърватия пожелаха смъртта на Джокович заради COVID-19

В Хърватия пожелаха смъртта на Джокович заради COVID-19 - Tribune.bg
Снимка:

Не стихва недоволството заради разпространението на COVID-19 след тенис турнира в Задар. Критиките и нападките идват от цял свят. В Хърватия дори пожелаха смъртта на Новак Джокович.

„Джокович, умри! Дано умреш от него, това е нашето желание. Поздрави от Сплит и дано Бог ни помогне“ – този надпис се появи с град Сплит.

Любопитно е, че преди „Адриа Тур“ настроението към Джокович бе съвсем различно в Хърватия. В страната приемаха тенисиста изключително топло и гледаха на организираният от него турнир като реклама.

Настроението рязко се смени, след като стана ясно, че от там е тръгнало разпространението на коронавирус. Първата ракета на България – Григор Димитров, също е заразен. С положителен тест са Борна Чорич и Виктор Троицки. Самият Джокович и съпругата му също са инфектирани.

 


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (1)

Тартаковер Омразата на хървати към сърби е пословична. Преди години бях в Загреб, за няколко дни ползвах частна квартира. Хазяйка беше една престаряла хърватка. Поговорихме една вечер, стигнахме до Втората световна война. Помня още част от думите й : Хитлер донесе много зло на Европа и на своята страна. Единствено хубавото му беше, че кла сърбите...
А когато имаше Югославия, един от най-известните водачи на тази сборна държава беше Тито. Хърватин !
25.06.2020 17:16 / Отговор

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети