Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Спорт
  3. В Италия: Мачовете с българите никога не са били лесни

Спорт

В Италия: Мачовете с българите никога не са били лесни

В Италия: Мачовете с българите никога не са били лесни - Tribune.bg

Селекционерът на Италия Роберто Манчини коментира жребия на Италия за световното първенство.

"Миналите квалификации показаха, че за Мондиал дори една загуба или равен може да се окажат фатални. Швейцария бе един от най-добрите отбори във втора урна. Единственото предимство е, че сме комшии с тях и пътуването ще е кратко. Във Вилнюс сигурно ще е хладно. Важно е да тръгнем успешно в първите 3 мача през март, а после да мислим за европейското. България? Срещу тях мачовете никога не са били лесни, въпреки че на хартия са по-слаб съперник. Не бива да подценяваме никого", каза Манчини.

Италианският в. "Гадзета дело спорт" пък написа: "Швейцария е единствената истинска заплаха за нас. България сега е на светлинни години от времената на Стоичков. Вековете Попов и Сисиньо са интересни, а най-известен е Краев от Мидтиланд. Десподов (екс Каляри) е обещаващ", пише медията.

От втора урна всички искаха да избегнат най-вече Швеция, докато Нидерландия отново нямаше късмет на жребия. Световните медии обобщиха вчерашното теглене с думите, че лалетата са попаднали в най-тежката група. В нея компания на тима ще правят Турция и Норвегия на Ерлинг Холанд, а останалите три тима са Черна гора, Латвия и Гибралтар. Както е известно, Нидерландия пропусна и предишното световно, когато в квалификациите се падна с Швеция и Франция.

Жребият вчера бе теглен в Цюрих от бившите футболисти Даниеле де Роси (Италия) и Рафаел ван дер Ваарт (Нидерландия).


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Правилно ли е решението за отпускане на великденски добавки за най-бедните пенсионери?
Покажи резултати Скрий резултати