Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Спорт
  3. В цял свят отразиха грозните сцени на "Армията" от вчера

Спорт

В цял свят отразиха грозните сцени на "Армията" от вчера

В цял свят отразиха грозните сцени на Армията от вчера - Tribune.bg
Снимка:

Уникалният екшън, който се разигра на стадион "Българска армия" снощи след нулевото равенство между ЦСКА и Лиепая в Лигата на конференциите, обиколи света.

В четвъртък вечер фенове на „червените” заградиха изходите в сектор „А”, от които излизаха футболистите, а когато там се появи спортният директор Стойчо Стоилов напрежението ескалира. Ултрасите пощуряха при вида на шефа и пробиха кордона от полицаи, след което повалиха Стоилов на земята. Наложи се униформени да го влачат обратно към съблекалнята, за да не се стигне до по-сериозна саморазправа.

Всичко това предизвика сериозен отзвук в световните медии и бе отразено от издания в САЩ, Испания, Румъния и др.

„След разочароващото равенство 0:0 между ЦСКА и Лиепая феновете на домакините причакаха футболистите пред стадиона. Привържениците скандираха името на треньора Любослав Пенев, но обиждаха директора на клуба Стойчо Стоилов, който дори бе повален на земята“, пише американското издание Newsbeezer.com, докато испанското nuevoperiodico.com допълва:

„Инциденти в София за Лигата на конференциите! Българските фенове изригнаха, полицията спаси директора Стоилов, а футболистите се страхуваха да напуснат стадиона!“

Румънските медии отразиха още по-мащабно случилото се и дори го преекспонираха:

„Насилие в центъра на София! Футболистите на ЦСКА се барикадираха в съблекалнята и се разминаха с гнева на феновете, но не и спортният директор Стойчо Стоилов“, пише stiripesurse.directorylib.com, докато gsp.ro отбелязва:

„Бившият български национал Стойчо Стоилов бе атакуван пред стадиона на ЦСКА. Полицията го спаси от линч!“

„Органите на реда спасиха Стоилов от бой пред „Българска армия“ след равенство на ЦСКА в Лигата на конференциите“, допълва от своя страна prosport.ro.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети