Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Спорт
  3. Vampire Bites - избягай от целувката на вампира

Спорт

Vampire Bites - избягай от целувката на вампира

Vampire Bites - избягай от целувката на вампира - Tribune.bg

Вампирите са не само онези тайнствени същества, които живеят във вековни замъци и спят в ковчези, но и герои във Vampire Bites - нова игра на българския разработчик Amusnet, завладяваща потребителите с изкусен дизайн и атрактивен геймплей.

Vampire Bites е нова слот игра, която може да бъде открита ексклузивно и само в сайта, чието рекламно лице е най-успешният български футболист Христо Стоичков. И по-конкретно - в периода между 5 и 18 септември.

В следващите редове ще ви разкажем повече за Vampire Bites и кое е най-важното, което следва да знаете за нея. А вие можете ли да избягате от целувката на вампира?

Vampire Bites - ще се престрашиш ли?

Мистиката във Vampire Bites започва от самото стартиране на играта, която ни пренася в подножието на тайнствен замък - мястото, където живее енигматичният вампир, главен герой в играта. Прави впечатление, че графиката на играта е отлична, а тайнствената музика прави атмосферата наелектризираща.

Риловете във Vampire Bites са пет на брой, като също толкова са и линиите за игра. Въпросният вампир играе ролята на уайлд, появяващ се на втора, трета, четвърта и пета макара. Този символ има силата да заменя други елементи на игралната решетка, спомагайки за постигането на успешна комбинация.

Сред символите във Vampire Bites попадат още любимата на вампира, вълк, книга с тайни, красива червена роза и други.

За да постигне успешно завъртане във Vampire Bites, потребителят следва да изгради печеливша комбинация на някоя от петте линии за игра, започвайки от първия рил. В случая уайлд символът е сред най-полезните елементи в играта, тъй като той може да замени друг символ и да помогне за съставянето на такава комбинация.

Специален режим с картите за игра

Всички потребители могат да се възползват и от специалния режим в заглавията на Amusnet, включващи четирите типа карти за игра - пика, купа, каро и спатия. Този режим стартира на случаен принцип, а когато това се случи, потребителят ще види пред себе си 12 карти за игра, но обърнати с лицето надолу. Изтегляйки три карти от един и същи тип, потребителят печели сумата, която се е натрупала в случая.

Сайтът, който спонсорира най-титулувания български футболен отбор ЦСКА, напомня на всички, че хазартните игри са за забавление, а не са средство за постигане на богатство.


Последвайте ни в Google News

 

Етикети целувка, игра
Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети