Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Спорт
  3. Върба: Гледаме към титлата, няма как да бъде иначе

Спорт

Върба: Гледаме към титлата, няма как да бъде иначе

Върба: Гледаме към титлата, няма как да бъде иначе - Tribune.bg
Снимка:

"Нивото на клуба е такова, че няма как да се целим в друго място"

"Признавам, че този мач можеше да свърши и в двете посоки. Надявам се да почнем да вкарваме в правилния момент. Днес имахме доста положения.  Успяваме срещу трудни и сериозно съперници. Успяхме да изиграем двубоя в такъв интензитет, който показва, че вървим по пфавилния път. Радвам се, че днес показахме игра като отбор, на нивата, на които трябва да е Лудогорец." Това заяви треньорът на Лудогорец Павел Върба след вчерашното равенството 1:1 със Слован Братислава.

„Само мога да се радвам, ако сме запазили головете за официалните мачове“, допълни с усмивка специалистът.

„Донякъде разделихме играчите, днес и вчера, да играят еднакво време. Титулярният състав ще се гради върху състава, който видяхме в днешния двубой.“

„Гледаме към титлата, няма как да бъде иначе. Нивото на клуба е такова, че няма как да се целим в друго място. Класата на играчите е голяма. Уважавам и другите основни съперници, но за отбор като Лудогорец, няма как да има друга цел за нас."

"Предстои ни грандиозен мач с Интер. Само можем да изненадаме съперника. Винаги вярвам, че може да поднесем сензация. Отборът ми има тези сили и умения, да поднесе изненада. Ако започнат и да падат тези голове, може да се получи изненадата. Но наистина Интер е на уникално високо ниво, очаква ни истински голям изпит.


Последвайте ни в Google News

 

Етикети Лудогорец

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Правилно ли е решението за отпускане на великденски добавки за най-бедните пенсионери?
Покажи резултати Скрий резултати